Bartjes plakboek groot succes

1 juli 2021

De spaaractie met ‘Bartjes plakboek’ van Albert Heijn Hillenga in Peelo is een groot succes geworden. Honderden Assenaren hebben enthousiast stickers voor het mooie boek verzameld, geruild en geplakt. Vijftig mensen vonden een ‘gouden’ plaatje in een zakje met stickers en wonnen daarmee een mooie prijs. Alle filmpjes van de actie – grappige promotiefilmpjes, de prijsuitreiking en dergelijke – zijn terug te zien op de Facebook-pagina ‘AH Hillenga Peelo Assen’.

 

Na de ruilactie op zaterdag 22 mei werd Louwe Dijkema, de nieuwe voorzitter van de Asser Historische Vereniging, door Richard en Anje Hillenga verrast met een cheque van maar liefst duizend euro. Louwe Dijkema gaf aan niet alleen daarmee blij te zijn, maar vooral ook met de actie om de geschiedenis van Assen op een leuke manier bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

 

Geen ‘Bartjes plakboek’, omdat u niet in Assen woont? Er zijn nog boeken en stickers te koop voor AHV-leden. Neem contact op via mailadres contact@ahvassen.nl